porzsakbolt.hu

Kiemelt információ

Amely termékeknél nincs ár feltüntetve (Az ár jelenleg frissítés alatt van.), kérjen emailben pontos átadási árat. Sajnos hibás a rendszerünk, mert kosárba tételnél rossz ár jelenik meg a termék mellett.

A termékek kiszállítási díja súly, méret, és érték szerint lehet magasabb is, és akár ingyenes is. A megrendelés visszaigazolásánál tájékoztatjuk a várható szállítási költségről, melyet ha elfogadja, úgy élesítjük a megrendelését.

A WEBÁRUHÁZUNKBAN A BEMUTATOTT KÉPEK CSAK ILLUSZTRÁCIÓK!

Termékeink bruttó ára az EUR/HUF árfolyam függvényében változhat. A már megrendelt termékek Forint átadási ára nem változik.

Utánvétes vásárlás 200.000-Ft ig lehetséges.  E fölött csak előreutalással történhet a fizetés.

VP300 BASIC HEPA

Nilfisk

107415322

Garancia: 12 hónap

A VP300 ECO egy jól felépített alap porszívó, rendkívül megbízható még akkor is, ha egész napos használatban van. Ideális irodák, hotelszobák, kiskereskedelmi üzletek, és hasonló kis és közepes nehézségű feladatok ellátására.

TARTOZÉKOK ITT!

további leírás »


63 000 Ft

Az ár a készlet erejéig érvényes!


Alacsony zajszintjének köszönhetően kiválóan alkalmas a zajérzékeny helyek napközbeni takarítására, mint például irodák, recepciók, szállodai szobák takarítására.

Az eco jelzéssel ellátott VP300 25%-al csökkenti az energiafelhasználását, kiemelkedő tisztítási teljesítmény mellett - mindezt rendkívül versenyképes áron.

A Nilfisk gépek tervezésekor rendkívüli figyelmet fordítottak az ergonómiára és a környezetbarát kialakításra. A porzsák megtölthetősége a kategóriájában a legjobb, tehát kevesebb időt kell tölteni porzsák cserével. A VP300 eco mindössze 5,2 kg, ezért egyszerűen cipelhetjük egyik helyről a másikra. Az ECO cimkével ellátott VP300, köszönhetően a 900 Wattos motor teljesítmények 25%-kal kevesebb áramot fogyaszt, miközben kiváló takarítási minőséget biztosít. Mindezekkel együtt az ára rendkívül versenyképes.

  • 50 dB(A) -es alacsony zajszint: kevésbé zavaró, így lehetővé válik a napközbeni porszívózás is
  • Környezetbarát motorja lehetővé teszi, hogy 25%-kal csökkentsük az energiafelhasználást, kiváló takarítási hatékonyságot elérve
  • Mindössze 5.2 kg, így egyszerűen hordozható
  • Az osztályában a legjobb porzsák töltési kapacitással bír; 10 literes tartály, nettó 8 literes porzsák feltölthetőséggel
  • Egyszerű, és hatékony tisztításra tervezett porszívó - gazdaságos áron

ALAPTARTOZÉKOK:

HEPA szűrőSZŰRŐZSÁKHosszabbító cső, acél D32GÉGECSŐ KOMPLETT, FEKETEKEFÉS FEJ


Névleges teljesítmény (W)600
Légszállítás (L/SEC)25.5
Feszültség (V)220-240
Kábelhosszúság (M)10
Tömeg (KG)5.2
Vákuum a fejnél (KPA)13.4
Porzsák térfogat (L)10
Főszűrő felülete (CM²)1250
Szívóteljesítmény a cső végén (W)112
Hosszúság x szélesség x magasság (MM)395x340x390