porzsakbolt.hu

Kiemelt információ

A termékek kiszállítási díja súly, méret, és érték szerint lehet magasabb is, és akár ingyenes is. A megrendelés visszaigazolásánál tájékoztatjuk a várható szállítási költségről, melyet ha elfogadja, úgy élesítjük a megrendelését.

A WEBÁRUHÁZUNKBAN A BEMUTATOTT KÉPEK CSAK ILLUSZTRÁCIÓK!

Termékeink bruttó ára az EUR/HUF árfolyam függvényében változhat. A már megrendelt termékek Forint átadási ára nem változhat.

Utánvétes vásárlás 200.000-Ft ig lehetséges.  E fölött csak előreutalással történhet a fizetés.

Sarokcsiszoló 230mm, 2200W

Milwaukee AG 22-230/DMS

4933433630

Garancia: érdeklodjön!

4 m kábel, védőburkolat, pótfogantyú, Deadman kapcsoló ...

további leírás »


56 000 Ft


4 m kábel, védőburkolat, pótfogantyú, kulcs, per.+szor.anya, karton. Nem reteszelhető Deadman kapcsolóval. Erőteljes motor hatékony és tartós műgyanta bevonattal a hosszabb élettartamért.

 

Felvett teljesítmény 2200 W
Tárcsa átmérő 230 mm
Üresjárati fordulatszám 6600/perc
Tengelyátmérő és menet M14
Vágási mélység 60mm
Súly 5,2 kg
Hossza 485mm

 

3 ÉV GARANCIA: a megvásárolt Milwaukee gépet a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálnia kell a www.milwaukeetool.hu/garancia weboldalon. A meghosszabbítottt garancia a 2008 január 1. után vásárolt kéziszerszámokra vonatkozik
Az akkumulátorok, töltők és a gépekkel együtt szállított egyéb tartozékok nem tartoznak a kibővített garancia hatálya alá.
Ez a Milwaukee szolgáltatás csak a www.milwaukeetool.com weboldalán felsorolt országokban elérhető.
* Ez az ajánlat nem befolyásolja az Ön egyéb törvényes jogait. A normál garanciális jogok és feltételek ezektől függetlenül érvényesek.