porzsakbolt.hu

Kiemelt információ

A termékek kiszállítási díja súly, méret, és érték szerint lehet magasabb is, és akár ingyenes is. A megrendelés visszaigazolásánál tájékoztatjuk a várható szállítási költségről, melyet ha elfogadja, úgy élesítjük a megrendelését.

A WEBÁRUHÁZUNKBAN A BEMUTATOTT KÉPEK CSAK ILLUSZTRÁCIÓK!

Termékeink bruttó ára az EUR/HUF árfolyam függvényében változhat. A már megrendelt termékek Forint átadási ára nem változhat.

Utánvétes vásárlás 200.000-Ft ig lehetséges.  E fölött csak előreutalással történhet a fizetés.

Szalagcsiszoló 100 x 620mm

Milwaukee BS 100 LE

4933385150

Garancia: 3 év (1+1+1 év, ami regisztrációhoz kötött

Szállítási terjedelem:
4 m kábel, porzsák, csiszolószalag
Az akció visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes!

további leírás »


140 000 Ft


100 x 160 mm-es csiszoló felület a gyors és sima csiszoláshoz. A sebesség előre kiválasztható, így az alkalmazás rendkívül sokrétű lehet.

 

Névleges teljesítmény 1150 W
Szalaghossz 620 mm
Szalagsebesség 100 mm
Csiszolási felület 100 x 160 mm
Szalag sebesség 230 – 400 m/perc
Súly 5,3 kg

 

Beépített porelszívás turbinával és porzsákkal: így pormentes a munka és a csiszolószalag élettartama is hosszabb. A csiszolószalag könnyen cserélhető.

 

3 ÉV GARANCIA: a megvásárolt Milwaukee gépet a vásárlástól számított 30 napon belül regisztrálnia kell a www.milwaukeetool.hu/garancia weboldalon. A meghosszabbítottt garancia a 2008 január 1. után vásárolt kéziszerszámokra vonatkozik
Az akkumulátorok, töltők és a gépekkel együtt szállított egyéb tartozékok nem tartoznak a kibővített garancia hatálya alá.
Ez a Milwaukee szolgáltatás csak a www.milwaukeetool.com weboldalán felsorolt országokban elérhető.
* Ez az ajánlat nem befolyásolja az Ön egyéb törvényes jogait. A normál garanciális jogok és feltételek ezektől függetlenül érvényesek.