porzsakbolt.hu

Kiemelt információ

A termékek kiszállítási díja súly, méret, és érték szerint lehet magasabb is, és akár ingyenes is. A megrendelés visszaigazolásánál tájékoztatjuk a várható szállítási költségről, melyet ha elfogadja, úgy élesítjük a megrendelését.

A WEBÁRUHÁZUNKBAN A BEMUTATOTT KÉPEK CSAK ILLUSZTRÁCIÓK!

Termékeink bruttó ára az EUR/HUF árfolyam függvényében változhat. A már megrendelt termékek Forint átadási ára nem változhat.

Utánvétes vásárlás 200.000-Ft ig lehetséges.  E fölött csak előreutalással történhet a fizetés.

Öntöző szivattyú

Motor típus: KOHLER CH-440

SAN 48-400 K

Garancia: 12 hónap

Szívómélység: 6 m

további leírás »


450 000 Ft


A SAN 48-400 sorozatú öntözőszivattyúk elsősorban mezőgazdasági öntözési célokra alkalmasak. A szivattyúk szerkezetükből adódóan nagy nyomás mellett tudnak jelentős mennyiséget szállítani, kisebb öntöződobok táplálására kiválóan alkalmasak. Ebből kifolyólag a mezőgazdaságban igen jól használhatók.
A szivattyúegység olasz gyártmányú ROVATTI, ami kiváló minőségű és hosszú élettartamú.

A SAN 48-400 K szivattyú meghajtómotorja KOHLER benzinmotor, mely hosszú élettartamot és megbízható, gazdaságos üzemelést biztosít!
A szivattyú nem önfelszívó, ezért a szivattyúzás megkezdése előtt a teljes szívóágat fel kell tölteni vízzel. Ehhez opcióként kézi felszívópumpát ajánlunk pillangószelepes elzáróval. A szivattyúhoz a lábszelep alaptartozék. A csatlakozók igény szerint Bauer vagy Storz csatlakozók lehetnek.

Max. szállítási teljesítmény: 650 liter / perc
Max. emelési magasság: 63 méter
Alkalmazás: víz / öntöző
Szivattyúegység: ROVATTI FL420 BNG
Meghajtómotor: KOHLER
Típusa: CH-440 benzinmotor
Teljesítménye: 14 LE
Max. fordulatszám: 3300 /perc
Max. szívómélység: 6 méter
Szívóoldali csatlakozó: 3"
Nyomóoldali csatlakozó: 2"
Méret: 70 x 54 x 55 cm
Tömeg: 70 kg

A szivattyú jelleggörbén a szállítási mennyiségek és szállítási magasság adatok a fordulatszám függvényében megtekinthetők: