porzsakbolt.hu

Kiemelt információ

Amely termékeknél nincs ár feltüntetve (Az ár jelenleg frissítés alatt van.), kérjen emailben pontos átadási árat. Sajnos hibás a rendszerünk, mert kosárba tételnél rossz ár jelenik meg a termék mellett.

A termékek kiszállítási díja súly, méret, és érték szerint lehet magasabb is, és akár ingyenes is. A megrendelés visszaigazolásánál tájékoztatjuk a várható szállítási költségről, melyet ha elfogadja, úgy élesítjük a megrendelését.

A WEBÁRUHÁZUNKBAN A BEMUTATOTT KÉPEK CSAK ILLUSZTRÁCIÓK!

Termékeink bruttó ára az EUR/HUF árfolyam függvényében változhat. A már megrendelt termékek Forint átadási ára nem változik.

Utánvétes vásárlás 200.000-Ft ig lehetséges.  E fölött csak előreutalással történhet a fizetés.

Elektromos búvárszivattyú, 3 fázisú, 900 liter

ARVEN KONTRACT

KTC300T/3

Garancia: 12 hónap

Max. szállított mennyiség: 900 l/perc
Max. szállítási magasság: 19 m

további leírás »


791 210 Ft


Feszültség: 400 V / 50 Hz
Teljesítmény: 3,7 kW
Áramerősség: 6,5 A
Max. folyadék hőmérséklet: 35 °C
Minimális szívószint: 60 mm
Max. merülési mélység: 5 m
Kábel hossz: 10 m
Felszívható szilárdtest: 10 mm
Nyomócsonk: 3"
Szivattyú méretek: Ø 203 x 551 mm
Tömeg: 38 kg

Az ARVEN KONTRACT elektromos szivattyúk alkalmazhatók esővízhez és olyan szennyezett vizekhez, amelyek koptató hatású anyagokat is tartalmaznak. Alkalmasak pincék, garázsok víztelenítésére, továbbá árkok és építési helyek vízmentesítésére. Felhasználhatók mérsékelten szennyezett vizek, öntözőberendezések és talajvíz kezelésére is. A szivattyúk csendes járásúak, hosszú élettartamúak, megbízható működésűek. A szivattyúház rozsdamentes acélból készül, a lapátok öntvény anyagúak.
Az elektromos szivattyú úszókapcsolóval is felszerelhető, amely alacsony vízszintnél lehetőséget ad a gép esetleges önműködő leállítására.

A kép csak illusztráció!