porzsakbolt.hu

Kiemelt információ

A termékek kiszállítási díja súly, méret, és érték szerint lehet magasabb is, és akár ingyenes is. A megrendelés visszaigazolásánál tájékoztatjuk a várható szállítási költségről, melyet ha elfogadja, úgy élesítjük a megrendelését.

A WEBÁRUHÁZUNKBAN A BEMUTATOTT KÉPEK CSAK ILLUSZTRÁCIÓK!

 •  FM világvevő rádió - König

  FM világvevő rádió

  König

  Utazáshoz alkalmas méretű vevőkészülék ébresztőóra funkcióval, hogy sehol se kelljen rádió nélkül maradnia. Forgatható, beépített teleszkópos antennával rendelkezik. A PLL rádió közvetlen frekvenciabeállító gombbal, forgatható hangerőszabályzóval és LED-es hangerőkijelzéssel rendelkezik. Ezenfelül pedig szundi gombbal, LED/háttérvilágítású kijelzővel, külső antennával, illetve DC tápbemenettel és fejhallgató-csatlakozóval is rendelkezik.


  Áfás ár: 9990Ft
  HAV-PR31
 •  Rádió, beépített, forgatható antennával - KÖNIG

  Rádió, beépített, forgatható antennával

  KÖNIG

  Rádió, beépített, forgatható antennával. A PLL rádió rendelkezik a közvetlen frekvencia megadás lehetőségével valamint hangerő gombbal és LED hangerő kijelzővel. A rádió használható ébresztő óraként ismételt ébresztéssel és elalvás funkcióval. A LED megvilágítású kijelző jól olvasható. Külső antenna, fejhallgató és DC bemenettel rendelkezik.

  JELENLEG NEM RENDELHETŐ! HELYETTE AJÁNLJUK---


  Áfás ár: 9990Ft
  HAV-PR22
 •  PMR rádió - Cobra

  PMR rádió

  Cobra

  A PMR rádió 12 km-es távolságban tiszta UHF/FM vételt ér el. 8 csatorna közül választhat, az állapotot könnyen nyomon követheti az LCD kijelzőn. A 38 CTCSS és 83 DSC kód kombinációja 121 magán kód létrehozását teszi lehetővé, ez a 8 csatornával kombinálva 968 féle változatot szül. A rádió energiatakarékos áramkörrel vértezett, így az elemek élettartama jelentősen megnövelt. Akkut és töltőt tartalmaz.


  Áfás ár: 25900Ft
  COBRA-MT975C
 •  Rádiós óra - KÖNIG

  Rádiós óra

  KÖNIG

  AM/FM rádiós óra ébresztési, és újra ébresztési funkcióval. A 0.6” LED kijelző könnyen olvasható és a készülék háttér akkumulátorral is rendelkezik. A háttér akkumulátor (nem tartozék) biztosítja, az áramkimaradás esetén is a pontos időt és ébresztést.


  Áfás ár: 5390Ft
  HAV-CR22