porzsakbolt.hu

Kiemelt információ

A termékek kiszállítási díja súly, méret, és érték szerint lehet magasabb is, és akár ingyenes is. A megrendelés visszaigazolásánál tájékoztatjuk a várható szállítási költségről, melyet ha elfogadja, úgy élesítjük a megrendelését.

A WEBÁRUHÁZUNKBAN A BEMUTATOTT KÉPEK CSAK ILLUSZTRÁCIÓK!

 •  Professzionális asztali állvány - KÖNIG

  Professzionális asztali állvány

  KÖNIG

  2 szintes professzionális állvány fényképezõgépekhez és videókamerákhoz. Beépített szintszabályzás, gyorsan kioldó rögzítõ tálca, hordtáskát tartalmaz.


  Áfás ár: 4290Ft
  KN-TRIPOD17
 •  Nyakba akasztható kamera állvány - KÖNIG

  Nyakba akasztható kamera állvány

  KÖNIG

  Ez az egyszerûen használható, könnyû, nyakba akasztható kamera állvány megkíméli a kamera fárasztó tartásától, hosszabb felvétel esetén. Az állvány elosztja a súlyt a válla, a mellkasa és a karja között.


  Áfás ár: 6090Ft
  KN-TRIPOD44
 •  KÖNIG SZÁMÍTÓGÉP ÁLLVÁNY -

  KÖNIG SZÁMÍTÓGÉP ÁLLVÁNY

  A számítógép állványra történő helyezése után a pornak semmi útja nem marad a behatolásra. Ez növeli a gép teljesítményét és ezáltal az élettartamát is.


  Áfás ár: 4790Ft
  CMP-CASESTAND1
 •  Kamera állvány - KÖNIG

  Kamera állvány

  KÖNIG

  Profi kamera és videó állvány. Gyors zárral, fogaskerék emeléssel, 90°-ban állítható fejjel. 2 szintezõvel, fogantyúval és akasztóval rendelkezik. Hordozó táskával szállítjuk.


  Áfás ár: 9190Ft
  KN-TRIPOD40
 •  Fotó/Videó állvány - KÖNIG

  Fotó/Videó állvány

  KÖNIG

  Luxus fotó és videó állvány, gyors-oldó fejjel. Fogaskerék magasság állító mechanika. 90° -os körbeforgathatóság. Hord-táskával szállítjuk.


  Áfás ár: 6390Ft
  KN-TRIPOD30
 •  Állvány számítógéphez - KÖNIG

  Állvány számítógéphez

  KÖNIG

  Amennyiben erre a különleges állványra helyezi számítógépét, csökkenti a por ártalmak súlyosságát. Ezzel növeli számítógépe sebességét, és növeli élettartamát. Az X tervezés nagyon erős vázat biztosít. A négy könnydén forgó/forduló keréknek köszönhetően könnyedén mozgatható.


  Áfás ár: 7090Ft
  CMP-CASESTAND2
 •  Tablet tartó univerzális - König

  Tablet tartó univerzális

  König

  Az univerzális Tablet tartóval szilárdan rögzítheti autójában tablet számítógépét. A tartó nagyon könnyen felerősíthető és biztosan tartja készülékét. Rögzítheri a szélvédőhöz vagy fejtámlához, a tartozég rögzítő készlettel.


  Áfás ár: 5690Ft
  CSTCH100